Jobba i restaurangen

Restaurang Stora Karlsö söker sous-chef och kock

Restaurang Stora Karlsö söker sous-chef och kock till säsongen 2024

Hägrar en säsong på en liten paradisö utanför sydvästra Gotland? Kom och jobba med oss på Stora Karlsö!

En man serverar mat upplagd på tallrikar genom ett öppet fönster. Han ser glad ut.Ön öppnar 3 maj och stänger i mitten av september, men vi smyger igång med förberedelser i mitten av april. Vi lagar nordisk bistromat med medelhavsinfluenser, på gotländska råvaror såklart. Hantverksviner, mycket grönt, stort fokus på råvaror från havet – inte minst lokal fisk, kulturgrödor och mathantverk. Restaurangen serverar frukost, lunch, middag och allt däremellan, öppet sju dagar i veckan.

200 meter från stranden, för den som uppskattar ett dopp efter service.

Välkommen till ett gap- och skrikfritt kök som tar hållbarhet på allvar, både socialt och ekologiskt. Vi gillar mångfald på alla plan – både när det kommer till mänsklig och biologisk. Vi söker dig som är sugen på mer ansvar och frihet, att tillsammans med vår köksis se till att allt flyter – beställningar, prepp, planering, arbetsledning. Du måste inte ha jobbat som sous-chef innan, men gärna ett par år som kock.

Vi kör 8 h/ dag och femdagarsvecka som grund, vill du mer funkar det såklart. De flesta av oss som jobbar, gillar att ha tid i naturen på ön. Boende ingår, friskvård och arbetsskor med. Möjlighet att bo i Visby när du är ledig och vill se något annat än ön.

Vi är ett Sustainable Plejs – en del av nätverket krögare och matproducenter på Gotland som ska göra ön till landets mest hållbara matdestination. Vi jobbar aktivt med FN:s klimatmål, varje dag.

Låter det intressant? Släng iväg ett mejl till storakarlsorestaurang@gmail.com eller slå en pling, 076-116 97 66.

(Inga bemanningsföretag, tack)

Vill du veta vad som händer på Stora Karlsö?