Jobba i restaurangen
Restaurang Stora Karlsö söker sous-chef och kock
Restaurang Stora Karlsö söker sous-chef och kock till säsongen 2024
Hägrar en säsong på en liten paradisö utanför sydvästra Gotland? Kom och jobba med oss på Stora Karlsö!
Ön öppnar 3 maj och stänger i mitten av september, men vi smyger igång med förberedelser i mitten av april. Vi lagar nordisk bistromat med medelhavsinfluenser, på gotländska råvaror såklart. Hantverksviner, mycket grönt, stort fokus på råvaror från havet – inte minst lokal fisk, kulturgrödor och mathantverk. Restaurangen serverar frukost, lunch, middag och allt däremellan, öppet sju dagar i veckan.
200 meter från stranden, för den som uppskattar ett dopp efter service.
Välkommen till ett gap- och skrikfritt kök som tar hållbarhet på allvar, både socialt och ekologiskt. Vi gillar mångfald på alla plan – både när det kommer till mänsklig och biologisk. Vi söker dig som är sugen på mer ansvar och frihet, att tillsammans med vår köksis se till att allt flyter – beställningar, prepp, planering, arbetsledning. Du måste inte ha jobbat som sous-chef innan, men gärna ett par år som kock.
Vi kör 8 h/ dag och femdagarsvecka som grund, vill du mer funkar det såklart. De flesta av oss som jobbar, gillar att ha tid i naturen på ön. Boende ingår, friskvård och arbetsskor med. Möjlighet att bo i Visby när du är ledig och vill se något annat än ön.
Vi är ett Sustainable Plejs – en del av nätverket krögare och matproducenter på Gotland som ska göra ön till landets mest hållbara matdestination. Vi jobbar aktivt med FN:s klimatmål, varje dag.
Låter det intressant? Släng iväg ett mejl till storakarlsorestaurang@gmail.com eller slå en pling, 076-116 97 66.
(Inga bemanningsföretag, tack)