Jobba i restaurangen

Hovmästare / förste servis sökes till Stora Karlsö

Hovmästare / förste servis sökes till Stora Karlsö 2024

Hägrar en sommar på Stora Karlsö, paradisön bara en halvtimme med båt från Klintehamn, Gotland? Fylld av spännande hantverksviner, fantastisk öl och hantverkssprit från ön och bra alkoholfritt utbud? Vinintresserade fågelskådare, strand 200 meter från restaurangen och bra förmåner!

Restauranggäster och servitör beundrar utsikten över havet från restaurangens fönster.Vi serverar nordisk bistromat med medelhavsinfluenser, på gotländska råvaror såklart. Hantverksviner, mycket grönt, stort fokus på råvaror från havet, kulturgrödor och mathantverk. Frukost, lunch, middag och allt däremellan, öppet sju dagar i veckan. Vi gillar mångfald på alla plan – både när det kommer till mänsklig och biologisk.

Nu letar vi efter en spindel till vår matsal som både kan jobba självständigt och arbetsleda vid behov. Stort dryckesintresse är förutsättning, gärna grundläggande kunskap vad gäller vin. Vi ser till att du får möjlighet att lära dig vad du behöver i övrigt på plats.  Vi har ofta ett gäng spännande producentbesök varje säsong.

Vi kör 8 h/dag och femdagarsvecka som grund, vill du mer funkar det såklart. De flesta av oss som jobbar, gillar att ha tid i naturen på ön.

Boende ingår, friskvård och arbetsskor med. Möjlighet att bo i Visby när du är ledig och inte vill vara kvar på ön.

Vi är ett Sustainable Plejs – en del av nätverket krögare och matproducenter på Gotland som ska göra ön till landets mest hållbara matdestination. Vi jobbar aktivt med FN:s klimatmål, varje dag.

Vi öppnar i början av maj, stänger i slutet av september. Du måste inte kunna jobba hela perioden, men i alla fall inte kortare än sex veckor. Kanske har du jobbat i branschen tidigare, och pluggar nu eller så vill du ha ett ljuvligt miljöombyte?

Låter det intressant? Släng iväg ett mejl till storakarlsorestaurang@gmail.com eller slå en pling 076-622 59 99!

(inga bemanningsföretag, tack!)

Vill du veta vad som händer på Stora Karlsö?