Jobba på Stora Karlsö

Jobba i restaurangen

Restaurangen på Stora Karlsö söker personal till säsongen 2024:

Glad serveringspersonal redo att servera vin.Hägrar en sommar med sillgrisslor, gotländska råvaror, ljuvligt sällskap, spring i benen, varmt hav på armlängds avstånd, ö- viner och hantverksdryck, massa glass, skarpsill och helhetstänk på paradisön utanför Gotland?

Vi söker sous-chef, hovmästare, kockar, servis, runners och diskare.

Vi har öppet från maj till början av september, du behöver inte kunna jobba hela säsongen – både långa och kortare perioder är av intresse. Hos oss är inställning minst lika viktigt som utbildning och ålder. Periodvis hårt jobb men med bra villkor. Boende, mat och friskvårdsbidrag. Grundschema 8 h/ dag, fem-dagars veckor. Självklart kan du jobba mer om du vill, men de flesta av oss som jobbar här gillar att spendera tid i den fantastiska naturen på ön.

Vi är ett Sustainable Plejs – en del av nätverket krögare och matproducenter på Gotland som ska göra ön till landets mest hållbara matdestination. Vi jobbar aktivt med FN:s klimatmål, varje dag.

Mejla oss på storakarlsorestaurang@gmail.com eller ring på 076-622 59 99 om du är intresserad, och tipsa gärna folk du tror skulle vara intresserade!

Vi hörs!

(inga bemanningsföretag, tack!)

Hälsningar, Restaurangen på Stora Karlsö

Sous-chef och kock sökes

Förste servis sökes

Vill du veta vad som händer på Stora Karlsö?